URL: tareke.vkhk.ee/eope/koddala2/?

Sissejuhatus

Õpiobjekt toetab majutamise ja toitlustamise erialade riikliku õppekava mooduli 27. Teenindusõpe toitlustuses teemade õpetamist.

Õpiobjekti saab kasutada lisaks veel eelpool nimetatud riikliku õppekava  moodulites 32. Teenindus- ja müügitöö baaris ja 27. Teenindusõpe toitlustuses ning lisaks turismierialade õppekava moodulis 26.Toitlustuskorraldusõpe.

 EL_Sotsiaalfond_horisontaal.jpg

Teemad:

  1. erinevad destilleeritud alkohoolsed joogid - viin, dzinn, brändi, konjak, rumm, viski, liköörid;
  2. destilleeritud alkohoolsete jookide serveerimine.

 

Teema läbides õppija:
1. nimetab erinevaid destilleeritud alkohoolseid jooke ja tunneb nende ajalugu;
2. liigitab jooke nende valmistamise tehnoloogia ja tooraine järgi;
3. tutvustab ja serveerib erinevaid jooke kasutades õigeid serveerimise soovitusi.


Õpiobjekti autor Kristel Koddala töötab Võrumaa Kutsehariduskeskuses turismi õppetooli kutseõpetajana 2004. aastast. Minu õpetada on järgmised ained - joogiõpetus, müügitöö ja teenindus toitlustuses, lisaks arvutiõpetus ja asjaajamine.

kristeli pilt.jpg

2012. aasta veebruaris lõpetasin Tartu Kutsehariduskeskuse kelneri õppe ja omandasin Kelner I kutsekvalifikatsiooni.

2009. aasta jaanuaris omandasin Tallinna Ülikoolis magistrikraadi haridusteaduste valdkonnas.

 

Lugupidamisega

Kristel Koddala

Võrumaa Kutsehariduskeskus

Turismi õppetool

kristel.koddala@vkhk.ee