ÕLU JA SELLE VALMISTAMINE

Oled siin:   Sissejuhatus

Sissejuhatus 

Õpiobjekt toetab majutuse ja toitlustamise õppekava riikliku õppekava aine Joogiõpetus õpetamist ja õppimist.

Õpiobjekti saab kasutada lisaks veel eelpool nimetatud riikliku õppekava  moodulites 32. Teenindus- ja müügitöö baaris ja 27. Teenindusõpe toitlustuses ning lisaks turismierialade õppekava moodulis 26.Toitlustuskorraldusõpe.

 EL_Sotsiaalfond_horisontaal.jpg

Teema läbides õppija:
1. teab ja tunneb õlu ajalugu ja õlude liigitust;
2. kirjeldab õlu valmistamise protsessi;
3. valib vastavalt õllesordile õige serveerimistemperatuuri ja klaasi.


Õpiobjekti autor Kristel Koddala töötab Võrumaa Kutsehariduskeskuses turismi õppetooli kutseõpetajana 2004. aastast. Minu õpetada on järgmised ained - joogiõpetus, müügitöö ja teenindus toitlustuses, lisaks arvutiõpetus ja asjaajamine.

2012. aasta veebruaris lõpetasin Tartu Kutsehariduskeskuse kelneri õppe ja omandasin Kelner I kutsekvalifikatsiooni.

kristeli pilt.jpg

2009. aasta jaanuaris omandasin Tallinna Ülikoolis magistrikraadi haridusteaduste valdkonnas.

 

Lugupidamisega

Kristel Koddala

Võrumaa Kutsehariduskeskus

Turismi õppetool

kristel.koddala@vkhk.ee

 

 

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Logi sisse