Õpiobjekt toetab majutuse ja toitlustamise õppekava riikliku õppekava aine Joogiõpetus õpetamist ja õppimist.
Õpiobjekti saab kasutada lisaks veel eelpool nimetatud riikliku õppekava moodulites 32. Teenindus- ja müügitöö baaris ja 27. Teenindusõpe toitlustuses ning lisaks turismierialade õppekava moodulis 26.Toitlustuskorraldusõpe.
Teema läbides õppija:
1. teab ja tunneb õlu ajalugu ja õlude liigitust;
2. kirjeldab õlu valmistamise protsessi;
3. valib vastavalt õllesordile õige serveerimistemperatuuri ja klaasi.
Õpiobjekti autor Kristel Koddala töötab Võrumaa Kutsehariduskeskuses turismi õppetooli kutseõpetajana 2004. aastast. Minu õpetada on järgmised ained - joogiõpetus, müügitöö ja teenindus toitlustuses, lisaks arvutiõpetus ja asjaajamine.
2012. aasta veebruaris lõpetasin Tartu Kutsehariduskeskuse kelneri õppe ja omandasin Kelner I kutsekvalifikatsiooni.
2009. aasta jaanuaris omandasin Tallinna Ülikoolis magistrikraadi haridusteaduste valdkonnas.
Lugupidamisega
Kristel Koddala
Võrumaa Kutsehariduskeskus
Turismi õppetool
kristel.koddala@vkhk.ee
Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Logi sisse